fotosz.nl - Fotografie Stichting Zuid Nederland



Fotoboekenbeurs
Zondag 18 maart 2018

Meer informatie..

Lezingen
In het seizoen 2017-2018
organiseert fotosz.nl
weer een serie inspirerende
lezingen.

vrijdag 15 december 2017
Corinne Noordenbos

donderdag 18 januari 2018
Bert Creyghton

woensdag 21 februari 2018
Anneke van Veen

donderdag 19 april 2018
Willem Popelier

Meer informatie...
 

Portfolioreviews

Portfolioreview zaterdag 24 juni 2017

Fotografie Stichting Zuid Nederland (fotosz.nl) organiseert tweemaal per jaar portfolioreviews bij Galerie Pennings.

De komende portfolioreview staat gepland voor zaterdag 24 juni 2017 van 10.00 tot 15.00 uur.

De reviewers zijn:
- Theo Derksen (fotograaf en docent)
- Hans Zoete (fotograaf en docent) / Nora Uitterlinden (auteur GUP)

Theo Derksen (1954) volgde zijn opleiding aan AKV|St. Joost (fotografie en audio-visuele vormgeving). Naast zijn projecten als autonoom fotograaf was hij 25 jaar werkzaam bij de kunstopleiding van Hogeschool Zuyd in Maastricht, achtereenvolgens als docent, hoofd Visuele Communicatie, lid management team Media Design & Technologie Afdeling en onderzoeker Infonomics & New Media. Sindsdien geeft hij workshops en masterclasses Visual Storytelling en werkt hij aan autonome en toegepaste projecten.

Hans Zoete (1948) volgde zijn opleiding aan de kunstacademie van Den Bosch. Hij was directeur van Museum ít Oude Slot in Veldhoven, educatief medewerker bij Nederlands Fotomuseum, consulent beeldende kunst en fotografie bij Centrum voor Amateurkunst Noord-Brabant en docent fotografie bij CKE.

Nora Uitterlinden (1983) studeerde geschiedenis en literatuurwetenschap. Ze is freelance journalist. Sinds 2012 is zij als medewerker en auteur betrokken bij GUP Magazine.

Inschrijving voor de portfolioreviews staat open voor iedereen. Je kunt je voor 2 ronden inschrijven. De kosten bedragen 20 euro in totaal (10 euro per ronde), van tevoren te voldoen door overmaking op IBAN:
NL94 KNAB 0722 1059 83 t.n.v. Fotografie Stichting Zuid Nederland.

Ben jij fotograaf, student of amateurfotograaf en ben je benieuwd wat kenners van je werk vinden? Meld je dan nu al aan voor de portfolioreview van zaterdag 24 juni 2017 via info@fotosz.nl.